• 30-ÅRSJUBILEUM, PÅBYGG OG RENOVERING

Varden barnehage fyller 30 år i 2019!
    I løpet av sommeren har vi bygd på og renovert avdeling Måken og Ternen.
    Dette skal feires:)

• GOD SOMMER

Vi ønsker alle en GOD SOMMER med dette fargerike kunstverket, laget av barna i Varden.
    Det henger i Skrivergården, i anledning "Fiskeriets dag" lørdag 29.juni.

• I ALLE REGNBUENS FARGER

Varden har nettopp avsluttet årets fellesprosjekt "I alle regnbuens farger".
    Ukeplaner og faste aktiviteter ble lagt til side. Stoff, tyll, maling, papir og ulike gjenstander i alle regnbuens farger ble tatt frem.

• SNØ I VARDEN

Endelig kom snøen, og ble liggende noen dager, til vår store begeistring!

• SKINNVOTTEN

Eventyret på Spurven i januar er Skinnvotten. Det er et ukrainsk folkeeventyr – gjendiktet til norsk av Alf Prøysen. En mann mister votten sin ute i skogen. Etter hvert flytter det inn mange dyr i votten. Mange rare navn har også disse dyrene; Pilemus Silkehår, Friske Frosk Langelår m.m

• FORELDREUNDERSØKELSEN 2018

Varden barnehage står på listen til Barnehage.no "Disse 248 barnehagene er foreldrene aller mest fornøyd med".

I alt 248 barnehager får toppscore fra foreldrene i den nylig publiserte foreldreundersøkelsen. Det blir tatt utgangspunkt i spørsmålet om hvor fornøyd foreldrene totalt sett er med barnehagen. De som har fått 5 poeng eller 4,9 er tatt med på listen. Vi fikk 4,9!

• BALLONGFORSØK

Å forske og eksperimentere ligger under fagområdet "Natur, miljø og teknologi".
    Barna skal oppleve, utforske og eksperimentere og oppleve årsakssammenhenger.

• 5-ÅRINGENE PÅ TUR

Hver fredag går de ti 5-åringene våre på tur med to voksne.
    Lek, sosialt samspill, regelleker og fysisk aktivitet er i fokus.

• GOD JUL OG GODT NYTTÅR

Vi ønsker store og små en riktig GOD JUL!
    Takk for året som har gått, og gode ønsker for det nye året!

• ADVENT

Advent er en koselig og travel tid

• BARNA ER FOTOGRAFER

Barna skal erfare at digitale verktøy er kilde til lek, kommunikasjon og innhenting av kunnskap.
    Vi ønsker å gi barna erfaring i å ta bilder med digitalt kamera.

• GOD AVLING

I vår satte noen av barna ned hver sin potet i en av vekstkassene vi har på utelekeplassen.