• SØK BARNEHAGEPLASS I VARDEN

Varden barnehage er en liten og oversiktlig barnehage der alle kjenner alle. Vi har et stabilt og engasjert personale. Våre grunnsteiner er tid, lek og omsorg.
    Barnehagens uteområde byr på utfordringer og muligheter for variert lek.
    I nærmiljøet har vi flotte turmuligheter.
    Ta gjerne kontakt for å avtale et besøk i barnehagen før du/dere søker.

• JULEN 2019

Vi ønsker små og store en riktig GOD JUL!
    Takk for året som har gått og gode ønsker for det nye året!

• 30-ÅRSJUBILEUM, PÅBYGG OG RENOVERING

Varden barnehage fyller 30 år i 2019!
    I løpet av sommeren har vi bygd på og renovert avdeling Måken og Ternen.
    Dette skal feires:)

• GOD SOMMER

Vi ønsker alle en GOD SOMMER med dette fargerike kunstverket, laget av barna i Varden.
    Det henger i Skrivergården, i anledning "Fiskeriets dag" lørdag 29.juni.

• I ALLE REGNBUENS FARGER

Varden har nettopp avsluttet årets fellesprosjekt "I alle regnbuens farger".
    Ukeplaner og faste aktiviteter ble lagt til side. Stoff, tyll, maling, papir og ulike gjenstander i alle regnbuens farger ble tatt frem.

• SNØ I VARDEN

Endelig kom snøen, og ble liggende noen dager, til vår store begeistring!

• SKINNVOTTEN

Eventyret på Spurven i januar er Skinnvotten. Det er et ukrainsk folkeeventyr – gjendiktet til norsk av Alf Prøysen. En mann mister votten sin ute i skogen. Etter hvert flytter det inn mange dyr i votten. Mange rare navn har også disse dyrene; Pilemus Silkehår, Friske Frosk Langelår m.m

• FORELDREUNDERSØKELSEN 2018

Varden barnehage står på listen til Barnehage.no "Disse 248 barnehagene er foreldrene aller mest fornøyd med".

I alt 248 barnehager får toppscore fra foreldrene i den nylig publiserte foreldreundersøkelsen. Det blir tatt utgangspunkt i spørsmålet om hvor fornøyd foreldrene totalt sett er med barnehagen. De som har fått 5 poeng eller 4,9 er tatt med på listen. Vi fikk 4,9!

• BALLONGFORSØK

Å forske og eksperimentere ligger under fagområdet "Natur, miljø og teknologi".
    Barna skal oppleve, utforske og eksperimentere og oppleve årsakssammenhenger.

• 5-ÅRINGENE PÅ TUR

Hver fredag går de ti 5-åringene våre på tur med to voksne.
    Lek, sosialt samspill, regelleker og fysisk aktivitet er i fokus.

• GOD JUL OG GODT NYTTÅR

Vi ønsker store og små en riktig GOD JUL!
    Takk for året som har gått, og gode ønsker for det nye året!

• ADVENT

Advent er en koselig og travel tid

• BARNA ER FOTOGRAFER

Barna skal erfare at digitale verktøy er kilde til lek, kommunikasjon og innhenting av kunnskap.
    Vi ønsker å gi barna erfaring i å ta bilder med digitalt kamera.

• GOD AVLING

I vår satte noen av barna ned hver sin potet i en av vekstkassene vi har på utelekeplassen.